Leuke ideeën

Wat is er leuker dan een exclusief persoonlijk cadeau? Of een uniek aandenken dat precies past bij de gelegenheid.

Cadeautips

LeidseLIjnen heeft voor iedereen en voor elke gelegenheid een passende geschenk. En zo gewenst kan ik een tekening speciaal personaliseren. Bovendien hoeft exclusief hoeft niet duur te zijn – al vanaf een budget vanaf €10 is er een mooie uitvoering beschikbaar!

Laat je inspireren

LeidseLijnen zijn het perfecte cadeau bij heel veel gelegenheden. Je vindt hier inspirerende voorbeelden.

Relatiegeschenk

Wat is er mooier dan aan de muur te hangen bij je belangrijkste relaties? Bijvoorbeeld met een unieke architectuur tekening; kijk bijvoorbeeld eens naar deze tekening van het prachtige Mirai House, waarin Astellas is gevestigd op het Bio Sience Park in Leiden.

Voor de verzamelaar

Ken je iemand met een bijzondere passie? Bijvoorbeeld voor molens, burchten of schepen? Vul zijn of haar verzameling aan met een uniek exemplaar, dat gegarandeerd nog ontbreekt!

Familie reünie

Misschien is de laatste keer dat de hele familie bij elkaar is – daar wil je dan graag een blijvende herinnering aan hebben. Bijvoorbeeld van het ouderlijk huis, of van het kasteel waar iedereen bijeen kwam. Zo gewenst met persoonlijke boodschap of opdracht.

Afstudeergeschenk

Afstuderen is een mijlpaal in een leven. Een afsluiting en een start van een nieuwe fase. Daarbij hoort een kado dat doet herinneren aan deze belangrijke periode. Bijvoorbeeld een tekening van het School- of Universiteitsgebouw, of het pand van de studentenvereniging. Personaliseren is mogelijk maakt het nog meer uniek.

Souvenir

Een aandenken aan je wereldreis, die bijzonder ontmoeting in een ver land of die onvergetelijke moment in een verre stad. Een persoonlijke herinnering die je wilt koesteren en delen met een speciale persoon. Een plek die ik graag in je herinnering laat komen met een tekening.

Aandenken

Soms ben je ver van huis, weg van vrienden en familie in het buitenland. Je hoeft geen chauvinist te zijn of heimwee te hebben, om af en toe terug te denken aan thuis. Een tekening uit je geboortestreek, je thuis-stad of je vaderland kan daarvoor een waardevol aandenken zijn.

Vraag vrijblijvend een cadeau idee

Misschien ben je er al uit – mogelijk twijfel je nog en moet je nog kiezen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en wellicht heb ik nog goede tips voor je!

Stuur even een bericht via de contactpagina