Vanaf februari is een selectie van mijn Leidse Lijnen tekeningen opgenomen in de collectie van WOW Duurzaam Design. WOW is gevestigd midden in het centrum van Leiden op de Breestraat 116. Zeker een bezoekje waard (en zeker niet alleen voor mijn Leidse Lijnen!).

wow-duurzaam-design-leidse-lijnen
Een van de eerste Leidse Lijnen in de collectie van WOW Duurzaam Design.
Monique is de eigenaar van de boutique: “WOW duurzaam design staat voor vakmanschap, duurzaamheid en originaliteit. De producten die je bij WOW kunt vinden zijn ontworpen door jong talent en kleine labels voornamelijk uit Nederland en België en met oog voor mens en natuur.
WOW zoekt naar unieke items, ongewone dingen, gebruikt, recycled met liefde en vakmanschap gemaakt. Items die je doen glimlachen en wegdromen, die je verwonderen…die je wilt meenemen.”
Leidse Lijnen passen daar natuurlijk prima bij! Diverse Leidse Lijnen zijn ingelijst in passe-partout op formaat 40 x 60 cm in de collectie van WOW opgenomen.

Reageer hierop