Leiden, 23 en 24 september – Tijdens de Kunstroute 2017 exposeer ik met Leidse Lijnen en Wiskunst bij gallery Wow Duurzaam Design. Op 23 en 24 september is iedereen van harte welkom op Breestraat 116 in Leiden.

Je kunt mijn Leidse Lijnen tekeningen hier op de website bekijken, maar in het echt zijn ze nog mooier!

Datzelfde geldt voor mijn Wiskunst – digitaal te bewonderen op deze website en de echte…. tja… kom zelf maar kijken!

Wanneer je het leuk vindt om  langs te komen (ook al weet je het nog niet zeker…), laat het even weten op het evenement op mijn Facebook-pagina!

 

Zelf een Leidse Lijnen tekening aan de muur

Alle tijdens de Kunstroute geëxposeerde werken zijn te koop!

Als je zelf een plek hebt met mooie herinneringen. Of je wilt iemand een persoonlijke herinnering cadeau geven. Van dat super romantische moment op vakantie of het indrukwekkende bezoek aan een stad of streek.

Ik maak veel landschappen en stadsgezicht, maar ook een droom-cruise of een -auto kan verwezenlijkt worden.

Neem even contact op om vrijblijvend je idee met me te bespreken.

Reageer hierop