Inmiddels heeft een heel aantal Leidse Lijnen een nieuw onderkomen gekregen bij nieuwe liefhebbers. Op deze pagina een greep uit de tekeningen die inmiddels zijn uitgevlogen.

Zelf een Leidse Lijnen tekening aan de muur

Alle tekeningen op deze site zijn te koop, als originele tekening of als reproductie in diverse formatie. Bekijk ze in mijn online winkel. Speciale wensen? Neem even contact op, dan bekijken we samen wat mogelijk is!


 

Liefhebbers van Leidse Lijnen

 

“Je suis vraiment touché” (Ik ben echt geraakt).

Jean-Paul en Hélène

“Uniek!”

Frans & Jeannette

Het huis dat door mijn vader is gebouwd, mijn geboortehuis.

Wouter Wouter Mulckhuijse met de tekening van Oliemolenstraat 44.

Ik wilde de eerste zijn die een echte “Mulckhuijse” aan de muur.

Reijer Reijer

“I had a wonderful experience working with Bart. The art was just what I was hoping for, it was sent right away and Bart was very professional. He even helped me with a custom piece, going the extra mile to make sure all of my hopes and expectations were fulfilled. Bart is not only talented […]

Cassandra School met de bijbel
Wilma Domtoren

Kei vet! Een mooier cadeau had ik niet kunnen krijgen voor mijn verjaardag…

Jan Jan met tekening boerderij

Ali (en kleinzoon) met het eerste exemplaar van de Leidse Lijnen kalender: “Heel erg blij mee!”

Ali leidde-lijnen-kalender-2017-ali

Het verjaarscadeau voor de Leidse architect Peter van Swieten: de Leidse Watertoren aan de Hoge Rijndijk viel in de smaak.

Peter van Swieten peter-van-swieten