Katwijk, 3 maart – In het gemeentehuis van Katwijk ging vandaag de expositie van De Leidsche Mondialen van start. Leidse Lijnen neemt deel aan deze expositie met een nieuwe tekening van dit zelfde monumentale Gemeentehuis Katwijk. Kunsthistorica Annemarie Kingmans van het Museum Katwijk opende de expositie om 20.00 uur.

 

Het thema van de expositie is “Katwijk”. Hij is ingericht in de entree en vrij toegankelijk gedurende de openingstijden van het gemeentehuis (kantooruren + donderdagavond). Zeker de moeite waard om te bezoeken en alleen deze maand te bezichtigen!

Het bezoekadres is: Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk ZH

Tip: als je toch gaat stemmen in Katwijk, bezoek meteen de expositie!

Zelf een Leidse Lijnen tekening aan de muur

Als je zelf een plek hebt met mooie herinneringen. Of je wilt iemand een persoonlijke herinnering cadeau geven. Van dat super romantische moment op vakantie of het indrukwekkende bezoek aan een stad of streek.

Ik maak veel landschappen en stadsgezicht, maar ook een droom-cruise of een -auto kan verwezenlijkt worden.

Neem even contact op om vrijblijvend je idee met me te bespreken.

Meer over:

Reageer hierop