Alle tekeningen van de afgelopen tijd staan nu op de nieuwe website. Hoog tijd voor wat nieuws! En wel twee keer nieuw: het moderne Mirai Hous op het Bio Science Park en  Leidse Lente in de oude Ambachtsschool aan de Haagweg.

Nieuw: Leidse Lente

Kunstcentrum Haagweg 4, waar het café Leidse Lente is gevestigd.
Kunstcentrum Haagweg 4, waar het café Leidse Lente is gevestigd.

Het onderkomen van Leidse Lente, oftewel de oude Ambachtsschool, is al een aantal jaren in gebruik als kunst- en cultuurcentrum Haagweg 4. Het statige 19e eeuwse pand is heeft een bewogen geschiedenis – is zelfs gekraakt geweest – en bruist ook nu nog van het leven. De opknapbeurt die het een paar jaar geleden heeft gekregen, heeft veel goed gedaan aan de uitstraling.

En dan is natuurlijk de naam “Leidse Lente” al genoeg aanleiding voor een Leidse Lijnen tekening!

Meer over de tekening van Leidse Lente…

Mooi? Deze tekening is ook te koop in mijn Etsy webschop!

 

 

 


Nieuw: Mirai House

Nieuw: tekening van het bedrijfsgebouw van Astellas, het "Mirai House".
Het bedrijfsgebouw van Astellas, het “Mirai House”.

Het Mirai House van de architecten van UNStudio is hét bewijs dat Leidse Lijnen niet alleen hoeft te gaan over oude gebouwen. De vloeiende lijnen van dit kantoorpand van het bedrijf Astellas vormen een mooie uitzondering op de saaie hoogbouw, die zo gewoon is geworden.

Meer over de tekening van het Mirai gebouw…

 

Mooi? Deze tekening is ook te koop in mijn Etsy webschop!

Reageer hierop