Foto van nieuwe lijntekening
Vers van de pers: lijntekening van woonboerderij

Wat is nog leuker dan een cadeau krijgen? Juist: een cadeau geven! Zeker als de jarige er helemaal blij van wordt. Zoals Jan, die voor zijn verjaardag een lijntekening kreeg. 

Hij woont er niet meer, maar het bewaart er mooie herinneringen aan. Zijn woonboerderij in het Brabantse Den Dungen. Een historische boerderij midden in het groen. “Kei vet” vind hij de tekening. Een beter compliment kun je niet krijgen uit Den Dungen!

Jan met zijn cadeau - de tekening van zijn boerderij
Jan met tekening van ‘zijn’ boerderij in Den Dungen.

Voor mij de eerste keer dat ik een tekening maak van een onderwerp dat ik nooit zelf gezien heb. Veel foto’s en het achterliggende verhaal waren gelukkig genoeg om er een goede interpretatie van te maken.

Geef ook zo’n persoonlijk cadeau

Geef een vriend of geliefde een mooie herinnering cadeau. Een unieke tekening van dat kasteel van de bruiloft, het ouderlijk huis, die stad uit je onvergetelijke vakantie of die school of academie uit de studietijd…

Veel is mogelijk – ook bijvoorbeeld die droom auto of -cruise en die bergbeklimming! Neem vrijblijvend contact op om je idee te bespreken…

Reageer hierop