logo-stickerop-leidselijnenOver StickerOp

StickerOp is een Nederlands bedrijf dat originele en unieke muurstickers maakt. Kaj en Marian hebben zijn het bedrijf jaren geleden gestart en produceren in eigen beheer. In hun webwinkel vindt je muurstickers voor alle interieurs en in vele kleuren en maten.

StickerOp maakt stickers naar eigen persoonlijk ideeën en heeft unieke ontwerpen van illustratoren. Zo zijn ook de tekeningen van Leidse Lijnen nu opgenomen in hun portfolio. En als ik een tekening naar jouw eigen idee maak, kan StickerOp die ook als muursticker leveren.

Samenwerking

LeidseLijnen werkt exclusief samen met StickerOp voor het vervaardigen van muurstickers en sjablonen van tekeningen.

StickerOp heeft van een serie populaire tekeningen van Leidse Lijnen muurstickers gemaakt en in hun eigen webwinkel opgenomen. Zo is de kwaliteit gegarandeerd (en voorkom je vragen over auteursrechten!).

Deze stickers zijn beschikbaar in verschillende mooie kleuren en diverse formaten. Tot wel …..

Het product

De muurstickers zijn door StickerOp in eigen beheer vervaardigd. Ze zijn zo gemaakt dat alleen de lijnen van de tekening op de muur worden geplakt. Dat geeft een prachtig effect, dat sprekend lijkt op een “echte” muurschildering! De muurstickers zijn zonder gebruik van verf eenvoudig aan te brengen op vrijwel iedere muur.

De muursjablonen zijn uitermate geschikt om zelf een muurschildering – met je eigen verf en in je eigen kleur(en) – aan te brengen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de ervaring van Irene de Jongh.

Bekijk alle Leidse Lijnen bij StickerOp